jump to navigation

Harlikka ja Pähkinänsärkijä Saturday, February 17, 2007

Posted by Sami Oinonen in mopot.
trackback

pete-saloutos-ballet.jpg
Länsi-Suomessa, Turussa, järjestetään viikon päästä Motorock-festarit. Kannatettava ajatus. Mutta jokin on mennyt konseptissa pieleen, sen lisäksi tietenkin, että moottoripyörähenkiset festarit ovat talvella.

“Kuumia naisia, tiukkaa rockkia ja nopeita moottoripyöriä” lupaa festarin todella tyylikkään näköinen webbisaitti. “Sex Bikes “n” Rock “n” Roll”. Aitoja asioita. Ohjelma vaikuttaa ylivertaisen laadukkaalta ja läpäissee vaativammankin seulan. Katsotaas…

Kansakunnan ilmeisesti loistavimpiin väsähtäneisiin puheapostoleihin lukeutuva Wallu Valpio (siis kuka?) on juontamassa, pääesiintyjänä on nippu korkealta ulvovia väsähtäneitä lyijykyniä (Teräsbetoni, siis mikä?) ja festarialueella on lupa odottaa siellä täällä väsähtäneitä bändäreitä kiemurtelemassa hirventaljoissa lehmänkallojen, ihran ja moottoriöljyn keskellä. Ooh.. love it.

Krhm. On taidettu siellä Länsi-Suomessa taas jälleen kerran katsoa liikaa mallia Ruotsista. Viimeisimpien tilastojen valossa Motorockin konsepti vetää puoleensa vain väsähtäneitä juontajia, tylsiä lyijykyniä ja bändäreitä.

Jos todella haluatte saada paikalle meidät kauniit, älykkäät ja kultturellit motoristit, joita on motoristeista siis kaikki pl. muuan Olli Saarela, joka on mopoilijoiden lisäksi häpeäksi kaikille ihmisapinoiden heimoon kuuluville kädellisille, niin tarjotkaa meille Dire Straitsin keikka, viinilippuja Viinimessuille, mopoparkki Pori Jazzeille ja rabattia eturivin paikoista Pähkinänsärkijään.

Älkää kuulkaa tulko tänne niitä trasselinhuuruisia moporokkejanne tuputtamaan. Sovitaanko niin, että pidetään ne siellä Ruotsinmaalla. Ei millään pahalla.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: