jump to navigation

Viikon luontokuva #5 Tuesday, March 6, 2007

Posted by Sami Oinonen in design.
trackback

suckling-pig-by-eleven-madison-park.jpg
Ankanrasvassa kieputeltua pikkupossua, kera Cipollini-sipulin ja juovallisen luumusosetta. Tämä ruokaelämysmatkailun hillittyyn eliittiin kuuluva annos yhdistelee toisaalta Vermontin luomusikaloiden rehtiä maaseudun latohenkeä ja on toisaalta kuin Joan Mirón dynaamisen ja ehdottoman siveltimen jälki, viettelevä haute cuisine-matka maun tuolle puolen.

[Ny Magazine – Best Pig]


Viikon luontokuva #1, #2, #3, #4

Comments»

1. zepander - Tuesday, March 6, 2007

Aika hillittyä eliittiä joo – hetkonen, mun suurennuslasi on nyt jossain…

2. Base - Tuesday, March 6, 2007

Mmmm… true liharuokailijan kuola alkaa valua jo.. lähettäisköhän herra Humm possunpalasensa Suomeen asti pikana jos oikein pyytäisi ja anelisi..😛 Jääkaapille –>

3. Base - Tuesday, March 6, 2007

..niin ja aika pieneltähän tuo näyttää tosiaan joten postikulutkaan tuskin olisivat kummoiset…

4. Sami Oinonen - Tuesday, March 6, 2007

hillittyä ja pientä – mutta haute cuisinen idea on ennen kaikkea se, että katselusta tulee kylläiseksi

5. Petja Jäppinen - Wednesday, March 7, 2007

Tuota… Minä tein itselleni jotakin tuonkaltaista tänään.
Possua vain oli noin 6 kertaa enemmän.

6. Sami Oinonen - Wednesday, March 7, 2007

Petja: kuulut näköjään siihen koulukuntaan, joka uskoo että määrä korvaa laadun. Se on hyvä koulukunta. Itse kuulun saman koulukunnan alajaostoon “Voima korvaa Tekniikan”. Olen tätä periaatetta noudattanut hyvinkin suurella menestyksellä esimerkiksi sulkapallossa.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: