jump to navigation

NYT-liite on hanurista Wednesday, March 7, 2007

Posted by Sami Oinonen in status quo.
trackback

cattle_decapitation-karma_bloody_karma.jpgOlen Helsingin Sanomien NYT-liitteen vankkumaton fani, koska minusta on hauskaa kiusata itseäni. NYT-liite on läpyskä, joka on blogien kirjallinen vastine. Sillä erotuksella tosin, että kaiken sen mitä olet ensin vessanseinistä ja sen jälkeen blogeista lukenut, saat lukea parhaimmassa tapauksessa NYTistä kuukausien päästä, huonoimmassa tapauksessa vasta vuoden kuluttua.

NYT-liite on julkaisu, jonka parissa kuvaavin tunnetila on suuri myötähäpeä. Se yrittää olla koomisen hauska, mutta onnistuu siinä, jos mahdollista, vielä harvemmin kuin esimerkiksi tämä tai muut vastaavat blogit. Saavutus sinänsä.

Mutta miksi NYT-liitettä luetaan? Ainoastaan siksi, koska se tulee Hesarin välissä. Jos se olisi kaupallinen julkaisu, niin sitä ei ostaisi kukaan. On todella sääli, että jonkin julkaisun oikeutus ja liikeidea on parasiittimainen “Joka perjantai valtajulkaisun välissä pakkopullana ilmestyvä kepeä selailulehti hieman CITY-lehden tapaan.”

NYT-liitteen kantavimpia ajatuksia tuntuu olevan suora ja Hesarin miljoonalevikin myötä laillistettu vittuilu ja julkinen ristiinnaulitseminen kaikkia toimituksen epähenkilöiksi jostain absurdista syystä julistamia onnettomia kohtaan. Viimeisin esimerkki on valokuvamalli ja laulaja Ninja Sarasalon kansikuvajuttu, jossa tehtiin hyvin selväksi se, että hän ja hänen kaverinsa ovat ns. täysin pihalla. On aika virkistävää lukea juttua mallista, joka yrittää laulajaksi ja on vielä yllättävästi täysin pihalla.

Sinänsä täytyy nostaa hattua Hesarille, sillä siellä on selkeästi tutkittu perheiden aamiaiskäyttäytymistä. Lehdensivujen, oli lehti sitten mikä tahansa, kääntely kuuluu aamurituaaleihin. Ei ole meillä ainakaan mitään kinastelua perjantaiaamuisin, sillä toinen lukee Hesaria ja toinen tsekkaa NYT-liitteen Musiikki-palstalta mitä mieltä pitäisi olla tuoreista musiikkinimistä.

NYTin musiikkipalsta on tosin vain tekosyy puffata härskisti kuumimpia hipsteri-indiebändeja vain sillä perusteella, että toimitus luulee ko. musiikin kiinnostavan kaikkia Hesarin tilaajia. Väärin, ko. bändit kiinnostavat vain muutamia yksinäisiä sieluja akselilla Stupido Shop-Punavuori-Kallio. Ja kuten tiedämme, tämä alakuloinen kolmio ei ole koko maailma, vaikka monet ehkä haluaisivat sen olevan.

Jostain kumman syystä NYT-liitteessä on ylikororostunut ikifiksaatio rockmusiikkiin, tai tarkemmin sanottuna rockmuusikoihin. Viikosta toiseen sitä samaa hinkkaamista, rockmuusikko A ei vittuilekaan kassajonossa vaan askarteli pipon, rockmuusikko B ei filosofioi bändärien kanssa vaan viettää isyyslomaa, rockmuusikko C ei juokaan verta, hakkaa vaimoaan, anoppiaan, isäänsä tai naapurin Jesse-koiraa vaan ompelee omat keikkavaatteensa, rockmuusikko D ei luekaan pornoaapista vaan ihan kovaa tieteiskirjallisuutta jne. Siis ei voi olla totta, nämähän karskit, sulaa laavaa aamutuimasta nielevät muusikonplantut ovat oikeita nallekarhuja. He ovat aivan normaaleja ihmisiä. Voi hyvät hyssykät, mikä yllättävä näkökulma.

Minulla on pari vinkkiä. Entäs jos tekisitte jutun vaikka metallibändien nimistä? Aika tuore aihe. Nehän nimet ovat aika hauskoja. Ja sitten ne voisi vaikka suomentaa. Joo…ja sitten voisi kysäistä bändien nokkamiehiltä, että mitäs ihmettä te mietitte kun tuollaisia nimiä päästitte ihmisten ilmoille.

Kunnioitettavan metallilevy-yhtiö Relapse Recordsin rosterista löytyy esimerkiksi mitä merkillisempiä bändejä, ainakin nimien perusteella. Alabama Thunderpussy (Alabaman Ukkostussut), Dying Fetus (Kuoleva Sikö), Facedowninshit (Kaaduinkakkaanpärställein), Agoraphobic Nosebleed (Paniikkia Pukkaa-Senkka Nenästä), The County Medical Examiners (Piirikunnan Patologit), Fuck the Facts (Piupaut Tosiasioille – Totuus ei ole tuolla ulkona), Leng Tche (Viipalointisurma) jne. Että kyllä sitä materiaalia löytyy.

Ja sitten seuraavassa numerossa voisi tarkastella metallibändien metafyysisiä ulottuvuuksia. Hyvänä esimerkkinä käy esimerkiksi San Diegon pihvimailta ponnistava Cattle Decapitation (Teurastamon Arkea Osa #4509: Naudan Pään Katkaisu), jonka albumin “Karma.Bloody.Karma” kansikuva (kuvassa) pistää itse kunkin pohtimaan hinduismin, kasvihuoneilmiön ja tehomaatalouden välistä luonnollista yhteyttä. Ääninäytteen perusteella aika rouheata mättöä. Laulajalla taitaa olla tosin kiviä kurkussa.

Ja missä viipyy kansikuvajuttu Manowarista, aikamme suurimmasta barbaarimetallibändistä. Suomen kansa haluaa välttämättä kuulla miksi vanhat miehet jaksavat pumpata itsensä keikkakuntoon ja huudella vuodesta toiseen Odinin perään.

NYT-liite, keksikää jotain omaa. Jos ette, niin karsikaa olennainen vain tv-ohjelmatietoihin ja allokoikaa resurssit vaikka Hesarin blogeihin.

Advertisements

Comments»

1. zepander - Wednesday, March 7, 2007

Äh, eihän Nyt-liitettä LUETA. Siin on TV-ohjelmat ja shoukkakoodit. Siinä koko tarina.

2. Sami Oinonen - Wednesday, March 7, 2007

zepander: Minä olen taasen sitä mieltä, että Hesarilla on kansallinen tehtävä ja vastuu sivistää meitä suomalaisia, sillä se on jo instituutio. Näin muodoin myös NYT-liitteen tulee olla laatuläpyskä tai jos tähän ei pystytä niin kuin nyt näyttää tilanne olevan, niin sitten typistyä vain noihin tv-ohjelmiin. Barrikaadeille hyvän NYT-liitteen puolesta!

3. Tanja - Wednesday, March 7, 2007

WHOUuhhh, Sami, pääsitpä kerrankin ja tänäänkin revittelemään esiin kunnon valtamediaan kohdistuvaa kritiikkiä, joka on aina paikallaan. Hesarin haukkuminen sopii tilanteeseen (kuin tilanteeseen) kuin keppi perseeseen.

Lienee totta, että Nyt-liitteen funktio on lähinnä passiivisaggressioita tyynnyttävä, kivakuva-selailulehti, sillä kuka esimerkiksi kehtaisi vakavissaan lähettää sen toimitukseen lukijapalautetta: ”Kuulkaa, viime perjantain numeronne oli journalistiselta laadultaan aivan ala-arvoinen!! Haluan rahat takaisin!”

Kannatan ehdottomasti ajatustasi laajentaa (laajentaa? siis fokusoida) Nyt-liitteen profiilia enemmän metalliaiheiden suuntaan. Itse asiassa koko lehden voisi samantien profiloida käsittelemään ainoastaan ehdottamiesi kaltaisia aiheita. Miksei suomalainen, innovaatioillaan ylpeilevä liiteläpyskä voisi suoraan ja rehellisesti kertoa meille vain metallista, metallista ja metallista, aina kerran viikossa, vuodesta toiseen? Näytetään maailmalle, miten tämä homma hoidetaan; näytetään niille, mistä me täällä Suomessa olemme ylpeitä.

Bändien nimet on aina loistava jutunaihe, ja koska aineistoa on niin paljon (ja tulee koko ajan lisää), siitä voisi suoraan aloittaa koskaan päättymättömän juttusarjan. Metallibändien metafysiikan ohella kaipaisin syväluotaavaa repparisarjaa myös bändien fysiikasta; kunkin viikon teemana voisi olla vaikkapa yksi ruumiinosa, johon liittyen järjestetään leikkimielisiä vertailuiltamia ja kisailuja (ts. juotetaan pojat lehden laskuun känniin, mistä Nyt-liitteen toimituksella onkin jo runsaasti kokemusta, ja raportoidaan törttöilyt seuraavana perjantaina piinallisen yksityiskohtaisesti kaiken kansan luettavaksi).

Manowarille voisi omistaa juhlanumeron. Tai jokaisella viikolla voisi olla oma teemabändi! Ja vaihtelun vuoksi välillä voisi olla teemaviikkoja, jolloin aiheena on tietty genre, hiukset, karjunta, lavaliikehdintä, fanikokemus tai mehukkaimmat paljastukset kulissien takaa. Ja kuka niitä iänikuisia menotietoja jaksaa koskaan tavata? Asia muuttuisi, jos Alexi Laiho raportoisi kokosivun jutussa yksityiskohtaiset menosuunnitelmansa ja vinkkinsä seuraavalle viikolle. Jne… Kantsisko hei koklaa!???

4. Sami Oinonen - Thursday, March 8, 2007

Tanja: Visiosi “NYT Metallia”-liitteestä on hieno. Itse asiassa, luulenpa, että se on juuri Hesarin strategiapapruissa NYT-liitteen pitkän tähtäimen visio.

5. Veera - Thursday, March 8, 2007

NYT-liite (ja taloyhtiön aina täynnä olevat paperinkeräysastiat) ovat pääasiallinen syy siihen, ettei meille tule Hesari kuin viikonloppuisin.

Olen ihan samaa mieltä kaikesta, mitä NYT-liittestä lausuit. Joskus, jossakin blogilaatikon syövereissä pohdittiin kumminkin kerran sitä, onko NYT-liite muuttunut radikaalisti varhaisvuosistaan (jolloin monet muistelivat sen olevan ihan hyvä lehti) vai olemmeko me lukijat vain kasvaneet ulos puberteetistamme ja kevyessä keski-iässä vähän väsyneitä tähän tauhkaan.

6. Sami Oinonen - Thursday, March 8, 2007

Veera: Veikkaan jälkimmäistä. NYT-liite lienee suunnattu juttujen perusteella teineille.

7. pinkkis - Friday, March 9, 2007

tänään ylex suomensi muodikkaasti taas “ovatkohan alabaman kissat vielä ukkosessa”. heti tuli postaus mieleen..

8. Sami Oinonen - Friday, March 9, 2007

pinkkis: sinänsä hyvä suomennos, mutta mielestäni hieman totuutta kaunisteleva …

9. Mies vaan - Friday, March 9, 2007

Hauska sarkastinen kirjoitus. (Mutta varo vaan, osa toimittajista osaa iskeä takaisin.) Muistanko muuten oikein että lehden vuosimaksu nousi tuntuvasti, kun “perjantaikevennys” alkoi ilmestyä?

Musiikkisivut kahlaan minäkin läpi ja pottuilulinja on alkanut riepoa. Lehden tyylihän on arvostella viisi levyä ja antaa neljälle niistä kaksi tähteä ja samalla piikittää artistia ja faneja, jos vaan mahdollista, ja sitten toimittajan omalle suosikille annetaan viisi tähteä. Ymmärtäisin tuon jotenkin, jos levyt olisivat viikon tärkeimmät/myydyimmät levyt, mutta kun eivät ole. Täytyykö minun vielä maksaakin siitä, että saan tietää mitä minun ei tulisi kuunnella? Mielummin luen vaikka vaimoni naistenlehdistä kuukauden levysuosituksia. Paljon hyödyllisempää ja antoisampaa.

Lynkkaaminen on tietysti aina helppoa, mutta parannusehdotuksia kysyttäessä tulee yleensä hiljaista. Uusia tuulia kaipaisi tuo liite. En sano että Nytissä huonoja musiikkitoimittajia kuitenkaan olisi, päinvastoin, mutta useimmat niistä eivät vaan istu tuon liitteen muun diibadaaban joukkoon. Koska lehti on suunnattu teineille, voisi liitteeseen jättää muutaman anttituiskuihin ja vittuiluihin keskittyneitä “hauskoja” juttuja ja asiallisemmat artikkelit voisi siirtää kokonaan Hesarin puolelle (jossa pitäisi lisätä palstatilaa roimasti populaarimusiikille, sillä sitä 99 % lehdentilaajista kuitenkin kuuntelee). Suurten artistien levyjulkaisut tulisi käydä aina läpi jollain tapaa ilman typeriä tähtösiä ja niiden lisäksi tuoda esille hyviä tsekkaamisen arvoisia tuntemattomuuksia (viime viikon numerossahan näin tehtiinkin, mutta tänään otettiin taas askel taaksepäin).

10. lavonardo - Friday, March 9, 2007

Ei nyt-liite ihan tarpeeton ole, siinä kuitenkin ilmestyy Jukka Tilsan sarjakuva.

Ja nimenomaan vain ja ainoastaan Jukka Tilsan sarjakuva, muita tekijöitä ei ole päästetty absurdismia sotkemaan millään “juonella” tai “logiikalla”.

Elokuva-arvostelutkaan ei yleensä nouse sietämätöntä pätemistä-akselilla likikään musiikkipuolen vastaavia. Tosin kriitikot pudottelevat spoilereita ikävän usein.

11. Sami Oinonen - Friday, March 9, 2007

Mies Vaan: Niin, olenkin tässä hahmotellut skenaarioita siitä mikä on Hesarin kosto. Kaikissa skenaarioissa kohtaloni on karmea.

NYT on mielestäni luisumassa CITY-lehden suuntaan, en tiedä onko tietoinen valinta. Jos on, hyvä niin, mutta se ei ole sitten minua varten.

lavonardo: no jaa, jos Ken Parkerin kuolemattomia lausahduksia ilmestyisi, niin se olisi kova juttu…

12. Kuukausiliite-fani - Friday, March 9, 2007

Nyt-liite on muuttunut merkittävästi alkuvuosistaan 1995-1999. Sen voi itse todeta esimerkiksi lukemalla Nytin kymmenvuotishistoriikkia Kymmenen vuotta jäniksen selässä. Syykin on selvä. Alkuperäiset liitteen voimamiehet Lauri Malkavaara ja Teppo Sillantaus siirtyivät Kuukausiliitteeseen ja liitettä ryhtyi vetämään nykyinen esimes Reetta Räty. Nyt menetti samassa oman erityisluonteensa ja rämettyi pelkäksi nuorisoläpyskäksi. Sellaiseksi sitä ei alun perin oltu suunniteltu vaan lehdeksi “jossa tehdään kepposia”, niin kuin Malkavaara on paljastanut. Mutta ei se mitään. Nyt Kuukausiliite on sen vinkeän, yllätyksellisen ja ajatuksellisen Hesari-journalismin tyyssija, mikä aikaisemmin löytyi Nytistä.

13. Sami Oinonen - Friday, March 9, 2007

Kuukausiliite-fani: Kiitos tästä tiedosta. Eli totta se on, huonontunut NYT on siis.

Kuukausiliitteestä ei minulla ole mitään pahaa sanottavaa, se on minustakin hieno julkaisu.

14. Minä (mul ei ooo blogitunnusta, pitäs kai tehdä joskus?) - Saturday, March 10, 2007

Hei Sami!

Onpas mukavaa huomata, että joku muu on kirjoittanut omat ajatukset lähes sanasta sanaan nettiin. 🙂

Oma inhokkini oli eduskunta-juttu, jossa naureskeltiin kalapuikkoviiksimiehille. Osaan itsekin naureskella kalapuikkoviiksimiehille, en tarvitse siihen Nytin jumalallista, AUKEAMAN mittaista reportaaashia. Yäk. Ensimmäinen reaktio juttua lukiessa: mitä vittua, oikeesti! HÄH?

Toinen inhokkini: Antti Tuisku -juttu. Tuplayäk. Näkökulma jutussa oli se, että kaikki vihaavat Antti Tuiskua. Siis Nytin toimitus. Eli kaikki ihmiset. Toimittajalla ei ollut pokkaa kertoa juttunsa ideaa Antille, häpeillen myönsi sen jutun lopussa hälle. Antti ei tainnut olla moksiskaan, itse olisin ollut.

Miksi tällaisia juttuja tehdään? (jos näkökulman ‘paljastaminen’ olisi vesittänyt jutun, niin toimittajan ammattitaito on tet-harjoittelijan tasoa) Munatonta ilkkumis-suuurnalismia, jonka voisi jättää esimerkiksi Anna Perhosen kontolle City-lehteen. On kai niillä siellä se Tuomas Vimmakin. Siinäpä sitä olisi postauksen verran asiaa siinäkin ukkelissa.

Suosikkini oli oman puolisoni huudahdus! Tuu kattoon, tää on niin Nyttiä! Ihan hirvee kuvituski vielä, ei saatana! (oikeasti tet-harjoittelijoiden tekemä juttu, siis viime perjantain Haloo! juttu abeilta..) Nytin taso on sellainen, että koko läpyskää voisi toimittaa Käpylän ylä-asteen medialuokka. Kukaan ei huomaisi eroa. Kyllä, puolisoni luki hätäillen, mutta ensi reaktio oli: taas joku ala-arvoinen kakkajuttu. Niitä koko läpyskä on pullollansa. Olen sekä narsisti ja egoisti: tekisin parempaa jälkeä yksinään, ilman muuta toimitusta ja yhden päivän aikana.

Olen törkeä masokisti, myönnettäköön. (Toimituksen kostoa odotellen. Ehkäpä he kirjoittavat minusta jonkun sivun reunaan: Läl läl lää, tyhmä lukija! Me Nytissä naureskellaaan just sulle! Läl lääää!
Kosto tulee olemaan überkarmea, varo vaan sieki Sami 🙂

Kevätterveisin,
Nyt liitteen s/m fani, masokisti ja fakiiri,
Minä

15. Sami Oinonen - Saturday, March 10, 2007

Hei Minä,

Hienoa huomata, että meitä on monta samanhenkistä, avarakatseista rakentavan kritiikin taitavaa NYT-lukijaa. Yhteinen syvä huolemme on näin myös tälle verkkosivulle taltioitu ja toivottavasti NYT ottaa onkeensa. NYTissä on kyllä käsittääkseni hienoja toimittajia, mutta eihän se kesää tee, jos suunta on sekava.

16. Tyytyväinen tilauksen lopettanut - Sunday, March 11, 2007

Tähän väliin voisi tietysti muistuttaa, että kun lopettaa hesarin tilauksen, loppu myös Nyt-liitteen tulo. Ei se päälehdenkään journalistinen taso päätä huimaa ja samalla kotiin kertyvän jätepaperin määrä tippuu sadasosaan.

Harmi vain, ettei Suomesta oikein löydy varteenotettavaa kilpailijaa. Hbl:ää kannattaa kuitenkin kokeilla, jos kielipää riittää sujuvaan lukemiseen.

17. Sami Oinonen - Sunday, March 11, 2007

jep, lopettaminen on varteenotettava vaihtoehto. Jos saisi sitten vain sen kuukausiliitteen ja sunnuntainumeron.

18. Minä (sama tollo) - Sunday, March 11, 2007

Hei vielä!

Roikun täällä edelleen, koska täällä on järkeviä ajatuksia. (Pistäisin tähän hymiön, mutta kun tämä wordpessin alusta näköjään kääntää ne hölmöiksi hymiöiksi. Itse kannatan tekstihymiöitä. Siispä: hymiö! Ja vielä toinen tunneilmaus: lol. Netti on mukava juttu parhaimmillansa. äksdeee. )

Minusta Hesarin tilaaminen olisi edelleen järkevää. Siellä on silti hyvin paljon hyvää materiaalia. Hesarissa on puutteita, tottakai, ei se minua haittaa. Kriittinen silmä auttaa paljon, ja minusta on kivaa myös ‘kinastella’ Hesarini kanssa. Olen eri mieltä usein, sillä hyvä.
Hesari on tietyllä tapaa laatukamaa, enkä usko, että sille oikein varteenotettavaa kilpailijaa edes löytyy. Ehkä utopiamaailmassa, mutta me elämme sekä realistisessa että relativistisessa maailmassa. (puolueeton, tasapuolinen, älykäs, tasalaatuinen journalismi? haavekuva vain, jos minulta kysytään. jos johonkin suuntaan kumartaa, pylly näkyy toiseen suuntaan. hymiö. )

Nyt-liite tosin on pyllystä. Jos sen kanssa aloittaisi kinastelu-pelin – oman päänsä sisällä – se olisi kuin kävisi kinastelua oman murrosikäisen lapsensa kanssa. Ei kannata. Huonoa sisältöä, ei mahda mitään.

Kerran luin vahingossa (olen edelleen masokisti, hymiö! ) Metropoli-lehteä (hyi helvetin saaaaaaatana, sitä en enää lue edes ilmaiseksi. paitsi junassa, jos on oikein tylsää. tissejä ja pilehilekuvia Tigeristä näkee muuallakin..) ja siinä oli kevyt matkinto NytTenistä. Vaikka NytTen on kiva juttu, oli taso Metropolin vastaavassa miltei sama. En haluaisi mainita Hesaria, Nyttiä ja Metropolia edes samassa lauseessa, mutta minun on pakko. Yäk.

Hesari voisi lähettää tilaajilleen uudenlaisen tilauslapun, jossa olisi yksi uusi versio: tilaan Hesarin kaikilla mausteilla, mutta jätän poies sen hapantuneen kurkkusalaatin, eli Nyt-Liitteen. Jäävään itselleni option tilata Nyt-liite uudelleen, jos sen laatu paranee. Yeah right, sitä päivää emme ehkä näe.

On toisaalta kivaa, että teineille on olemassa edes hivenen järkevä läystäke. Eli Nyt-liite. En vain itse haluaisi olla enää teini. ? Kamppailen siis itseni kanssa.

Jos joku toimittaja näistä mietteistä kilahtaisi, olisin edelleen sitä mieltä: taso on tet-harjoittelijan luokkaa. Toivon, ettei kukaan tästä suutu. Voisin sanoa paljon hölmömminkin, että Nyt-liitteen taso ei päätä huimaa.

Kepyehkö selailu-läystäke voi olla silti älykäs. Sitä ikävä kyllä Nyt ei ole. Verraten esimerkiksi juuri tuohon Kuukausiliitteeseen.

Parhain terveisin, (myös Hesarin suuntaan)
Minä

19. Sami Oinonen - Sunday, March 11, 2007

Hei taas Minä,

Aurinkoista varhaiskevätpäivää!

Ehkä ratkaisu olisi sellainen, että vaikka täältä paljon puhutusta internetistä voisi Hesarin sivuilta tilata oman kustomoidun Hesarinsa, sen nimi olisi vaikka “Minun Hesari”, rasti ruutuun vain mitä osastoja ja mitä liitteitä haluaisi, ja minkä seudun mainokset (jos siis paikalliset tarjoukset kiinnostavat). Tämän Hesarin voisi sitten joko lukea webistä tai printata kotona. Ja hinta olisi sen mukainen. Tai jos kustomointivaihtoehdot olisi rajattu muutamaan, niin kyllähän se Hesarikin pystyisi printtaamisen ja jakelun hoitamaan kuten nytkin.

20. Minä - Sunday, March 11, 2007

Hei!

Jep. Vaikkapa juuri noin. Olisi kiva tietää, mikä Nytin missio on. Mikä on sen ‘johtoidea’. Villi veikkaukseni: missio ei vastaa toteutusta.

Täällä on pilvinen varhaiskeväänpäivä. 🙂 Tämä paljon puhuttu interneeetti on ihan kiva paikka. Täällä on muutakin kuin nettipankki, oletan.

21. Dazed - Friday, March 16, 2007

Hmm, tosi ryppyotsaista. Lukaiskaapa vaikka Steen1:stä ja Teemu Mäestä kertova juttu tämän päivän Nytistä. Mielestäni se on todella asiaan perehtyneen toimittajan tuotos, eikä tosiaan mikään tet-tasoinen mikälie-teinipläjäys.

Miksi, oi miksi kaikki arvostelevat aina ihan kaikkea, mikään ei kelpaa, kenelläkään ei riitä huumorintajua, ja mikä parasta: sarkasmia, ironiaa ja vittuilua arvostellaan sarkasmin, ironian ja vittuilun keinoin! Ihan loistavaa logiikkaa. Miksei kenelläkään ole mitään hyvää sanottavaa? Onko kamalaa, jos vahingossa sattuisikin löytämään oman sisäisen lapsensa aika ajoin, vaikka niin kovin tärkeästi sitä yrittää peittää kyynisyyden haarniskan alle?

Voi suru.

Kaunista viikonloppua silti!

Nytin jekkuileva lukija

22. Sami Oinonen - Friday, March 16, 2007

Dazed: Jep, saattaa kuulostaa ryppyotsaiselta, mutta se ei ollut tarkoitus.

Ja ehkä arvostellaan siksi, että keskusteltaisiin, että asiat paranisivat. Hyvä oivallus tuo sarkastisen ja ironisen NYTin arvostelu sarkasmin ja ironian keinoin. Jos vain NYT olisi kaikkea sitä. Mielestäni ei.

Minä haluan löytää jekkuilevan sisäisen lapseni koko ajan. Olen huomannut, että värkkien duunailu, nikkarointi ja lapset auttavat usein siinä.

Kiitos juttuvinkeistä, pitääkin tsekata. Kauniille viikonlopulle!

23. Minä - Tuesday, March 20, 2007

Hmm, Dazed.. Luemmeko me samaa lehteä? Siksi kaikki arvostelevat kaikkea, koska rahoilleen tulee voida vaatia vastinetta.

Tilaan Hesaria – omaan valitusoikeuden. Ei se NYT niin hyvä ole. Ehkä siellä oli yksi hyvä juttu, kuten väitit. Eipä ole itselle silmiin osunut.

24. -GF- - Tuesday, January 22, 2008

shtattans…Nyt liittestä soittelivat ja kyselivät kaikenlaista Holgakuvaamisesta..Minä vastailin ja ilmoittivat sen tulevaan seuraavaan lehteen 😦

Ei oo muuten Nyttiä tullu moneen vuoteen luettua…

25. Arska - Friday, February 29, 2008

Lukekaa Keijoa.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: