jump to navigation

Koppimopo herkkänahkaisille Sunday, March 11, 2007

Posted by Sami Oinonen in design, mopot.
trackback

peraves-monotracer.jpg
Tällaisina erittäin kauniina ja lämpiminä talvikevätpäivinä mieli kipuaa jo korkeuksiin ja kohti kesän kuulaita mopoilukelejä. Mutta jos välttämättä haluaisi kivuta kaksipyöräisen päälle jo nyt, niin sitten tämä Peraves Monotracer lienee ainoa järkevä (?) ratkaisu.

Bemarin kone, kolmipistevyöt, automaattisesti pysäytystilanteissa sivuille laskeutuvat vakautuspyörät, peruutusvaihde, GPS ja hifi-järjestelmä. Kuulostaa mutkattoman sunnuntaiajelun reseptiltä. Jos on siis sitä mieltä, että moottoripyöräilyä tulisi harrastaa pyhäpuvussa ja ilman että viima vihmoo niveliä ja ötökät räpsähtelevät nakuti-nak visiiriin. Ja jos on valmis maksamaan ilosta yli 50 tuhatta euroa.

[via Autoblog]

Advertisements

Comments»

1. Markus Linjama - Monday, August 20, 2007

PERKELE!!

2. Sami Oinonen - Monday, August 20, 2007

Markus: Kommenttisi on hieman kryptinen, mutta kiitos kuitenkin, harvathan sitä viitsivät edes kommentoida ja vielä harvemmat noin ytimekkäästi kuin sinä. Sähköpostiosoitteessasi taisi olla muuten kirjoitusvirhe, koskei suostunut toimimaan. Olisin pyytänyt tarkentamaan tuota kommenttiasi. Aurinkoista myöhäiskesän jatkoa!

3. Markus Linjama - Monday, August 20, 2007

Ideani varastettiin PERKELE!!

4. Tarkkailija - Wednesday, December 12, 2007

Joku esiintyi väärällä nimellä asiattomasti.

5. Markus Linjama - Thursday, December 13, 2007

Oikea Markus Linjama- Joku tosiaan käyttää nimeäni asiattomasti. Olen kyllä keskustellut opiskelijoitteni kanssa “koppimopoista” , mutta sellaisista , joita poljetaan ja joissa on apumoottori joko sähköllä tai stirling-koneella ( kulutus jotain 0,5 l/ 100 km )

6. Sami Oinonen - Thursday, December 13, 2007

Terve Markus, valitettavasti väärällä nimellä esiintyminen on niin helppoa, jäihän mulle tuosta joku ip-numerojälki aikoinaan, mutta ei ole enää tallessa epäilen koska on maaliskuulta ja sähköpostia tuhoan säännöllisesti

7. Markus Linjama - Thursday, December 13, 2007

Tervehdys , Sami. Ainahan noita valpäitä on , jotka luuleva tekevänsä ” hauskan jekun” mukamas , toisten kustannuksella. Täällä eräällä koululla joku keskenkasvuinen ( myös älyllisesti ? ) lähetti “terkkuja” Yhdysvaltojen presidentille. seuraus: SUPO tuli taloon ja selvitti lähettäjän henkilöllisyyden. Olisiko mukava nähdä lähettäjän naama , kun on anonut viisumia matkalleen Yhdysvaltoihin ?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: