jump to navigation

Sähkökitara soittajan helvetistä Friday, March 30, 2007

Posted by Sami Oinonen in design.
trackback

devillain-guitar-company-centerfold.jpgRuotsalainen lentäjä Fredrik Johansson on myös kitaristi. Ja tuskastunut sellainen, sillä kitaran raahailu sai hänet innovoimaan kuvan taitettavan kitaran. Johan loppuu raskaan kitaralaukun kanniskelu ja sen lentsikkaan hahmottelu tykkänään, kun kitara taittuu kasaan ja siitä taas soittokuntoon parissa kymmenessä sekunnissa. Ja kitara kulkee näppärästi selkärepussa.

Voi hyvä tavaton! Miten kukaan voi saada päähänsä näin epäpyhää ideaa ja vielä saada sen jotkin heikkouskoiset toteuttamaan. Sähkökitaran soittamisessa tärkein asia on soittimen miehisen hinkkaamisen ja tiluttelun lisäksi nimenomaan kitaranmuotoisen kitaralaukun kanniskelu treenikämpän, “kodin” ja baarin välisessä pyhässä kolmiossa. Kun ohikulkijoiden katseet kertovat hyväksyvästi, että “Tuossa menee rock-kitaristi. Kunpa minäkin olisin sellainen”, niin jo pelkästään se riittää antamaan moottorisormiin uutta virtaa. Kuka niitä reppuselkäisiä edes huomaa.

[via Notcot]

Aiemmin sarjassa “Sähkökitaristin varusteet”:
Metallikitaristin välttämättömiä lisälaitteita, osa #3058321
Progekitaristin välttämättömiä lisälaitteita, osa 1/1

Advertisements

Comments»

1. Tomi - Friday, March 30, 2007

Kiinnostaisi kyllä tietää, että miten tukeva tuo taittokohta on oikeasti, että saako sen oikeasti sitten vireeseen kun hieman aikaa on kulunut ja kitaraa taiteltu kasaan.

2. Sami Oinonen - Friday, March 30, 2007

Onhan tuota varmasti protoiltu pitkään ja hartaasti ja jos hinta ($3 370) jotain kertoo, niin kestävää tekoa varmasti. Mutta eihän tuollainen saundaa miltään kunnon kitaroihin verrattuna. Ei voi.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: