jump to navigation

Urbaani kaipuu ja kosto Saturday, April 14, 2007

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

reverenge-cd.jpgMuutama vuosi sitten, kun muutin Helsingistä pois, ajattelin että vieroitusoireet tulisivat olemaan kolossaalisia. Pelkäsin, että sopeutuminen tulisi olemaan tuskallinen prosessi. Miten selviäisin ilman ratikoiden tuttavallista kirskuntaa raiteillaan, porraskäytävästä kantautuvaa spaddun vienoa tuoksua ja räyhähenkien röhinää, taukoamatonta 60 desibelin taustahälyä, sieraimet keväisin hennolla kullallaan värjäävää katupölyä tai rautatieaseman monikulttuurista teinidiskurssia?

Ajattelin silloin, että olisipa erittäin mainiota jos Helsingin kaupunki tuottaisi sarjan äänimaailmoja vieroitusoireiden parissa kamppaileville. Sellaisen loputtomiin asti laajennettavissa olevan Ääniä Helsingistä-cd-sarjan. Asematunneli, Porraskäytävä Helsingikatu 13, Pukinmäen Esso,… Eli kun Helsinki saisi selville kaupungista karanneen uuden osoitteen, niin kaupunki lähettäisi hänelle “Terveisiä Kaupungista, jonka Sinä kerran hylkäsit….” kirjekuoren ja sen sisällä albumillisen asukkaan entisen postinumeron mukaista äänimaisemaa.

Ehkä tuolla tavoin syvä kaipuu Helsinkiin pysyisi, ja jonain päivänä pakolainen palaisi Itämeren helmen odottavaan ja anteeksiantavaan syliin. Äänimaiseman lisäksi, cd-levyn vihkosessa olisi tuokiokuvia Helsingistä teemalla “Tämän kaiken sinä jätit taaksesi”, ja tietenkin vihkoseen olisi ympätty kullekin sivulle kuvan mukainen aito haju. Ja kun vihko olisi kiinni, hajut yhdistyisivät kokonaisvaltaiseksi Helsingin ominaistuoksuksi, sekoitukseksi kolmosratikan, Kolera-altaan ja Stokkan hajuvesiosaston maailmoja. Vihkoa voisi sitten suurimmissa tuskissaan lärpytellä HIFK-Jokerit-matsia töllöstä katsoessaan tai vaikka pitemmillä kaukomatkoilla kaivaa takataskusta, jos kaipuu Töölöntorin lörtsyjä kohtaan kasvaisi kestämättömäksi.

Ääniä Helsingistä-äänimaisemia odotellessa kannattaa hankkia vaikka maistiaisiksi kuvan Revenge CD, joka sisältää aimo kattauksen urbaanin sykkeen parhaimmistoa. Voluumi kaakkoon ja luukuta levyltä itsesi iloksi tallenteita perheriidoista, liikenneruuhkista ja ovien paukuttelusta aina arkisempiin puluihin, 200 hengen bileisiin, kevätsiivoukseen ja orgastisiin ulvomisiin saakka. Revenge CD toimii myös kaupunkiympäristössä naapurisovun kohottajana. Sisältää korvatulpat.

[Wishingfish via Uncrate]

Advertisements

Comments»

1. nieminensundell - Saturday, April 14, 2007

Kaunista. Terveisiä Ullanlinnasta.

2. Sami Oinonen - Saturday, April 14, 2007

Kiitos. Kaikesta huolimatta, mopoilukausi kuuluu avata Kaivarissa, siinä ihan Ullanlinnan rajalla, kuumalla Mutterin paperikupposella kuparijuomaa.
Ducati, HD, Ducati

3. Base - Sunday, April 15, 2007

Juuu-u, siellähän näkyi nätti bosshossikin olevan.. Mielenkiintoa sitä vaan aina riittää ylitehokkaita päristimiä kohtaan. pikkulohko kasejahan on tungettu kaksipyöräisiin jo iät ja ajat mutta tässäpä jotain (ainakin minulle) uutta kaksipyöräisten saralla. Approx 3800 heppaa ja afterburnerilla 1200 lisää jos ei meinaa riittää.. BUAHAHAHAAAAA!

http://www.madv8bike.com/id10.html

4. Sami Oinonen - Monday, April 16, 2007

base: nätti? helvetin rumahan se bosshoss on, kuski vaan naureskeli että 23 litraa satasella ja painoa 500 kiloa, eihän tuollaisessa ole mitään järkeä. tankilla saa olla koko ajan ja ajamisesta ei ole tule kömpelyyden takia yhtään mitään. mutta kuriositeettina ihan jees.

tuo jetbike sen sijaan oli mahtava…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: