jump to navigation

Arska ja Conan Sunday, April 15, 2007

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

arnold-as-conan.jpgArnold Schwarzenegger on Ken Parkerin ohella yksi elämäni suurista sankareista. Arska on jälleen osoittanut miksi hänen palvomisensa ei ollut turha poikavuosien investointi. Ensin hän möi autonsa ja nyt hän räksyttää USA:n autoteollisuudelle, että skarppaisivat nyt edes hiukan. Hän kehottaa heitä hienovaraisesti muutoksiin.

“I say, Arnold to Michigan: get off your butt and join us. California may be doing more to save U.S. automakers than anyone else. We are pushing them to make changes.”

Kaliforniahan on tiukentanut autojen päästörajoja ja löysäliikkeiset amerikkalaiset autonvalmistajat lienevät vaikeuksissa tämän(kin) takia.

No, kyllä meikäläistä nyt naurattaa kaikki ne ilkeiden ja pikkusieluisten vänkyröiden lyhytnäköiset vinoilut, joilla he mollasivat sankarini roolisuorituksia ja aivoituksia. Vähänpä tiesivät.

Arskan älykkäin roolihahmo, Conan Barbaari, oli ankarien olojen kasvatti, luonnonlapsi ja perusbarbaari, joka vieroksui kaupunkilaisten turmeltuneita elämäntapoja. Hän ei koskaan kadottanut yhteyttä luontoon. Conanista tulikin lopulta kuningas, oikeamielinen ja kansan rakastama. Vähän samankaltainen kuin Arskasta.

[Treehugger]

Advertisements

Comments»

1. Angela - Sunday, April 15, 2007

Aaaah, Arska. Kalifornian härkä!

Aaaah, Conan the Barbarian! Erityisesti on jäänyt leffasta mieleen se kohta, missä Conan pyörittää orjana sitä myllyä, ensin härkien kanssa ja lopulta kun muskelit kasvavat ja kasvavat, hän pyörittää koko hoitoa yksin! Mahtavaa! Hieno hieno leffa, joka pongautti Arskan komeasti kuuluisuuteen.

Conan: For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Mulla on muuten hyllyssä yli 600-sivuinen jättiteos: Encyclopedia on Weight Training (1979, 1980). Eräässä kuvassa komeilevat mm. Professional Mr. Universe 1967 Bill Pearl sekä amateur Mr. Universe 1967 Arnold Schwarzenegger! Niin beibifeissinä että.

2. Sami Oinonen - Monday, April 16, 2007

tuo kohtaus on elokuvahistorian parhaimmistoa ja eittämättä Oliver Stonen käsikirjoitusuran suurin saavutus.

3. Jazmanaut - Tuesday, April 17, 2007

Tuo voittaa lähes sen, kun RAMBO koppaa helikopterin konekiväärin kainaloon ja hyppää parikeet metriä alas tappohommiin.

Oi niitä aikoja, kun vielä osattiin tehdä klassikkoelokuvia.

4. Sami Oinonen - Tuesday, April 17, 2007

Jep, eka Rambossakin oli se legendaarinen kohtaus, jossa R hyppäsi noin sata metriä kalliolta kuuseen, se oli mahtavaa.

5. Angela - Tuesday, April 17, 2007

Aah Rambokin!! Mulle tulee ekana mieleen Rambon kädentaidot; kun R:lle tuli pipejä niin R ompeli itse haavat kätevästi, tuostanoinvaan! Ja hän teki myös oivalliaia ansoja pahiksille. Mahtavaa. Pitää kaivaa kyllä taas Rambot esiin…!

6. Sami Oinonen - Tuesday, April 17, 2007

Rambo on kyllä kaikkien meidän tee-se-itse-miesten esikuva. Niin taitava se oli käsistään. Se vasta oli kädentaitojen juhlaa, kun R nakutteli rynkylläkin naks-naks.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: