jump to navigation

Pyhä donitsi Saturday, April 21, 2007

Posted by Sami Oinonen in brändit.
trackback

ipodmybaby.jpg
Vanhemmat haluavat lastensa parasta ja tekevät yleensä kaikkensa iskostaakseen jälkeläistensä mieliin hyvinä pitämiään asioita. Ymmärrettävää.

Tänä aikana, jolloin viihde-elektroniikka muovaa lekalla käsitystämme itsestämme ja paikastamme universumissa, on suorastaan suositeltavaa, että lapset ohjataan oikean korkeaoktaanisen teknologian tielle ensiparkaisuista lähtien. Niinpä meidän sukupolvemme tulisi myöntää virheensä ja katkaista turvallinen mutta tuottamaton napauoramme maailmaan, jossa valmistajien oman edun räikeä tavoittelu on johtanut tilanteeseen, jossa kellään ei ole enää kivaa.

Viihde-elektroniikka on vaikeaselkoista, kallista ja mustaa. Yhteensopivuusongelmat, standardiviidakko ja huono sisältö ovat salpauttaneet luovuuden ja innovaatiot. Bittejä ja teknopulputusta sinkoilee vaakaan ja vinoon, on vaikea hengittää.

Pelastakaamme seuraava sukupolvi ja opettakaamme heidät Isä Oikean tielle. Maailmaan, jossa ihminen on herra talossa ja jossa viihde-elektroniikka naksuttaa nurkissa kuuliaisesti ja uskollisesti tehtäviään.

Kannattaa aloittaa pienin suggeroivin liikkein. iPop my baby on taaperoiden vaatekauppa, jossa myydään mm. American Apparelin laadukkaista materiaaleista tehtyjä potkupukuja. Niitä koristaa Apple iPodeista tuttu hypnoottinen ympyrä. Järkevä, humaani ja oikeamielinen ostos.

Advertisements

Comments»

1. jusa - Monday, April 23, 2007

Herran piaksut! iPOD vauvoille. Kappas kun en aiemmin tajunnut. Tämähän menee samaan kategoriaan kuulokeliitännällä varustetun imurin tai kahvinkeittimen kanssa (ei KAIKKIEN tarvitse kuunnella sitä imurointia. Vain se, joka imuroi, nauttikoon). Nyt kakrun ei tarvitse huutaa, vaan voi kuunnella parkumistaan tai vaihtoehtoisesti muiden parkumista iPODista. Heh, parkumiskiintiö tulee kuunneltua ja vanhemmat saavat olla rauhassa.

Kiits ja hei.

2. Sami Oinonen - Monday, April 23, 2007

Ajattelin kyllä, että jos kuunteluttaisi vaikka joitain maailmankirjallisuuden valioita äänikirjoina, niin tulisivat nekin sitten taklattua jo vähän ennakkoon.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: