jump to navigation

Prinsessat tulevat häihinkin Monday, May 21, 2007

Posted by Sami Oinonen in brändit.
trackback

the-bridesmaids-and-the-dog-by-ichantbean.jpg
Lapsuutemme ubiikki jäsentäjä, Disney, on laajentamassa reviiriään häämarkkinoille. Ei mitenkään yllättävä veto, sillä kulminoituvathan pikutyttöjen Tuhkimon ja Prinsessa Ruususen innoittamat prinsessaleikit hyvinkin usein aikuisena suuriin ja kalliisiin kirkkohäihin.

Disney tarjoaa “Disney Fairy Tale Weddings and Honeymoons”-paketissaan nyt vaivaiset 34 hääpukua, jotka vaihtelevat hinnoiltaan puolestatoista tuhannesta taalasta kolmeen tuhanteen. Valinnanvaraa siis ehkä on. Disney tahkosi viime vuonna kaikenkirjavilla prinsessahörhelöillä, taikakepeillä ja kurpitsavankkureilla kevyet $3, 4 miljardia taalaa ja on aivan satavarma, että puvut tulevat olemaan ns. hottia shittiä.

Onneksi Disney ei nyt sentään ole haikailemassa kokonaisvaltaisten satuhäiden perään. Eihän niitä lutuisia prinssihahmoja kukaan kestä. Mutta Lepakkomiehessä olisikin jo jotain ideaa. “Batman Meets Sleeping Beauty – The Ultimate Fairy Tale”. Kunnon crossoveria. Siis jos mielitietty ei jostain käsittämättömästä syystä suostu sinänsä järkevään ja käytännölliseen ehdotukseen pikahäistä Las Vegasissa.

[Dexinger]

kuva: i.chant.bean 

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: