jump to navigation

Etana, sinä olet tähti! Saturday, June 2, 2007

Posted by Sami Oinonen in tee-se-itse.
trackback

snail-painting-by-clockworkdoorbell.jpg
Näinä verkkaisina kesäviikonloppuina, kun on tekemisestä niin pulaa, voi piristää itseään ja valittuja luontokappaleita hyvinkin yksinkertaisella tavalla. Instructables -tee-se-itse -yhteisön jäsen “clockworkdoorbell” opastaa meitä avuliaasti valjastamaan etanoita pihapiirin kaunistaviksi liikkuviksi taideteoksiksi.

Koska koulun biologiantunneilta ei jäänyt päähän kuin pötsi ja satakerta, en ole varma löytyykö noita komeita kuorellisia etana 2.0-versioita meiltä päin. Mutta kotiloita olen nähnyt kipuavan löysin liikkein pitkin rantakallioita, joten ne kelvannevat tähän tarkoitukseen.

Betoniviidakossa elävät voivat soveltaa ohjeita miten haluavat. Esimerkiksi pilailuvälinepuodista voi ostaa vaikka muovikypäröitä ja maalailla niihin psykedeelisellä otteella jotain ikimuistoista. Ja sitten aamuyöstä reppuun kuumaa kaakaota, taskulamppu ja kypärät ja eikun etsimään väsyneitä kanssasisaria ja -veljiä ja läiskimään päähineitä näiden baarimatkasta uupuneiden ja isänmaantoivojen suojaksi. Toimii!

Advertisements

Comments»

1. m - Tuesday, June 5, 2007

Näitä 2.0:a vyöryy muuten massoittain everywhere ja varsinkin kaikilla pikkuteillä ja nurtseilla aamukasteen aikaan. Että runts, runts, vaan, jos meinaat mihinkään siirtyä. – Tämä vaikkapa marginaalikommentiksi sinne pötsi- ja satakerta-muistijäljen viereen.

2. Sami Oinonen - Tuesday, June 5, 2007

Ahaa, pitää tarkkailla useammin siis, just tänään tarkastelin aamukastetta, muttei ainakaan meillä vielä noita vipeltänyt.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: