jump to navigation

Kiitos luottamuksesta Wednesday, June 6, 2007

Posted by Sami Oinonen in status quo.
trackback

Mieskin on tunteva ja inhimillinen ihminen, vaikka ei ehkä aina osaa ilmaista sitä niin hyvin kuin nainen. Lasten kanssa on hyvä opetella, sillä he ovat kärsivällisiä ja sietävät kömmähdyksiä. (kaksplus, kesäkuu 2007)

Niin totta. Sehän tiedetään, että “mies kuluttaa elämästään 470 viikkoa television katseluun, 70 viikkoa työmatkoihin, 10 viikkoa parranajoon”, 17 viikkoa mappien järjestelyyn, 6 vuotta ruohon leikkaamiseen, 3 viikkoa renkaiden potkiskeluun, 10 vuotta maailman pelastamiseen ja 1,5 vuotta tarkoitushakuiseen navan kaiveluun. Miten olisi siis muutama viikko vapaata, hieman aikaa lapsille?

Ei olisi varmastikaan turha uhraus, sillä kärsivällisten ja kömmähdystoleranttien lasten koulussa oleminen auttaisi robottimiestä kohtaamaan naisenkin sitten hieman paremmin.

Advertisements

Comments»

1. Base - Wednesday, June 6, 2007

Minä vietän tässä parhaillaan “vapaata”, 2 kuukautta aikaa tuolle pojalle eli olen koko kesän koti-isänä. Ollaan rakennettu leekoilla, tehty hiekkakakkuja, keinuttu, syöty hiekkaa, potkittu palloo, pyöritelty muttereita, pompittu sängyssä, sotkettu ja siivottu, naurettu ja välillä itkettykin. Sellaista se on.

2. Sami Oinonen - Wednesday, June 6, 2007

Mainiota. Mulla kohta sama savotta edessä.Sitten väkrätään vesimyllyjä, lennokeita, linnoja, käydään eväsretkellä, ihmetellään matoja, tehdään kakkui ja piirakoi, paukutetaan rumpuja… tai sitten ollaan vaan.

3. Johannes - Thursday, June 7, 2007

Itse olin lähes viisi vuotta kolmen lapsen kanssa kotona vaimon ollessa töissä ja vaikka se pääosin olikin pirun rasittavaa, niin kyllä niitä hauskoja hetkiäkin löytyi ja paljon. Suosittelen tuota kotona olemista ja kodinhoidosta vastuun ottamista miehillekin, siinä oppii kaikenlaista, mm. sen miksi koti-isä/-äiti on iltaisin sängyssä vain unta kupoliinsa haluava eikä innokas harjoittelemaan uuden lapsen hankintaa.

Tosin sitten kun palasin töihin oltuani vuosikausia pääosin vain lasten kanssa niin ihan aikuisten oikeesti oli ongelmia kommunikoinnissa, “aikuis-talk” piti opetella uudelleen.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: