jump to navigation

Kirkkonummen kunnan puolesta… Thursday, June 7, 2007

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

Tänään on hienoa olla kirkkonummelainen. Teemu, tuo ainoa oikea Kirkkonummen Salama, suuri poikamme maailmalla saavutti sen mihin meistä harvat pystyvät, pitämään raskasta ja kiiltävää metalliesinettä suorilla käsivarsilla päänsä yläpuolella tovin jos toisenkin. Mahtavaa!

Tänään ovat Kirkkonummen silmäätekevien puhelimet soineet kuumina. Pitäisi miettiä mitä Teemulle lahjaksi, osoitukseksi siitä, että häntä arvostamme niin. Rantatonttia Gillobackasta, erikoisupaa rantasaunalle tahi laiturille Molnträskiltä, omaa saarta Häggesbölestä, kaistaletta Vecklaxista, kylänraittia Långvikistä, juhannussalkoa Volsiin, linnaa Majvikista ja peltotilkkua Jolkbystä on jo ehdoteltu.

Mutta aika köykäisiltä kädenojennuksilta nuo tuntuvat, jos siis halutaan varmistaa, että Teemu perheineen pysyy kunnassamme hamaan tulevaisuuteen asti. Mutta ooppera Teemulle se olisi vasta jotain. Sellainen minimalistisen eeppinen hyökyaalto Teemun urasta.

Tämä ooppera toteutettaisiin ja esitettäisiin vuosittain kaikkien kuntalaisten voimin talkoohengessä aina tänä pyhä päivänä Porkkalanniemen jylhillä mustilla kallioilla. Yli kolmenkymmenen tuhannen kuntalaisen massiivinen mukaelma Teemun taipaleesta saisi ikkunankarmit väpättämään ja aallot vikuroiviksi vaahtopäiksi Eestinmaata myöten. Eikä aikaakaan kun tämä “Salaman Syli ja Elastinen Rannelaukaus”-oopperamme peittoaisi kivikautisen Savonlinnan Oopperajuhlat-kylätapahtuman. Oopperasta tulisi pyhiinvaelluskohde kaikille jääkiekkoa ja siten elämää rakastaville ja istumapaikkoja myytäisiin läntisen Suomenlahden rannikolla aina Hankooseen asti. Se se vasta olisi jotain.


kuva: Teemu matkalla treeneihin, vuonna yks ja kaks

Advertisements

Comments»

1. Petja - Friday, June 8, 2007

MIten olisi ilmaiset kastraatiot kunnaneläinlääkäriltä loppuiäksi?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: