jump to navigation

Polskitaan ja pyöritään Friday, June 8, 2007

Posted by Sami Oinonen in design.
trackback

Tämän illan tv-uutisten mukaan uima-altaat ovat yleistymässä suomalaisten takapihoilla. Tramboliinien lisäksi kaikennäköisiä muovikaukaloita ja lautarakennelmakyhäelmiä, noita lentokoneista näkyviä orpoja sinisiä pisteitä, alkaa siis levitä naapurustosta toiseen naapurikateuden määräämällä tahdilla.

Voi hirvitys. Nuo rujot keskiluokkaistumisen ilmentymät raapivat hiekkapaprun lailla neitseellisen esteetikon silmääni. Mihin niitä uima-altaita tarvitaan? Min’ en ymmärrä. Meillähän on järvet, joet ja meret, ja jalat, pyörät ja autot, joilla toivioretket veden äärelle, ehkäpä jopa toisten ihmisten luo, onnistuvat niin vaivattomasti.

Jos on aivan pakko piehtaroida takapihan nurtsilla vedessä, niin kyllä silloin kannattaa hankkia kuvan Oceania Bath Juliette, hierovien kylpyammeiden ja terapeuttisten minikylpylöiden parhaimmistoa. Mereinen ulkokuori, jämäkät tassut ja kromiputkisto… ja ehkäpä ammeen saa myös pyörimään jalustallaan. Upeaa.

[Trendir]

“Piha kuntoon – naapureille herne nenään”-sarjassamme aiemmin: Rallia takapihalla , TERRA-ruohotuoli , Elmukelmukirahvi ja muita pihapiirin hahmoja , Grillien juggernautti , Neliömelonit , Takapihan temppeli , V8-mikseri

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: