jump to navigation

Jäitä maapallon ytimestä Wednesday, August 1, 2007

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

planet-earth-ice-bucket.jpgHelteisen kesän jälleen jatkuessa kannattaa uima-altaan reunalla viritellä drinksuihin jääpaloja tyylikkäästi kuvan Planet Earth-jääkulholla, vai mikä kiulu tuo lie. Ensin vain margaritaburritokset sheikatuiksi V8-mikserillä ja sitten jumalankätenä koukkimaan jääpaloja maapallosta.

Eipähän tarvitse nolata itseään ja naapureitaan jääkaapin värittömien valkoisten jääpalakokeroiden tai täysin käsittämättömän käyttäjävihamielisten jääpalapussien kanssa teutaroinilla. Jääkulhon esittelyteksti on hillittyjen tuotekuvausten aatelia:

Bora Bora, the Seychelles, Ibiza, the Med. He truly has been there, done that and enjoyed every moment along the way. Over cocktails he regaled us with stories of his adventures as he dished ice from this magnificent Planet Earth Ice Bucket.

Pjuutifull, nais. $199 kappale. Kannattaa ostaa saman tien kaksi. Kaksin käsin jäiden kouriminen on, ei pelkästään tehokasta, vaan saanee aikaan myös tainnuttavan vallan tunteen. Despooteiksi haluavien must-hankinta. [via]

Advertisements

Comments»

1. Base - Wednesday, August 1, 2007

Siitäpä Jumalainen vaikutelma. Drinksut voi sitten nautiskella vaikkapa Graalin maljasta tai vaihtoehtoisesti juoda äijämäisesti suoraan pullosta Suomenkin alkoista löytyvää Belsebuth:ia. Kaikkihan tietää että juominkien seuraksi kuuluu luontevasti ylensyönti ja missäpä sitä paremmin fileensä kärventäisi kuin shakerin kaveriksi hankitussa HEMI-pannussa.
http://www.hackedgadgets.com/wp-content/Hemi-Grill.jpg

2. Base - Wednesday, August 1, 2007

…jaa enpä tuosta tiedäkään onko Alkon valikoimissa enään Belzebuth:ia, ei ainakaan verkkoalkon sivuilta löytynyt. Anyways, yhden join, hirveän vahvaa ja kauhean makuista. Ei ole ikävä.

3. Sami Oinonen - Wednesday, August 1, 2007

Tuon HEMI-grillin avulla voisi pistää pienen grillibusineksen pystyyn naapurustossa. Ajelisi vain takapihalta toiselle ja grillailisi bratwurstit kaikille. Ja sit vähän karaokea kans,


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: