jump to navigation

Ajan henki Thursday, August 2, 2007

Posted by Sami Oinonen in bizarre, status quo.
trackback

we-want-to-pump-you-up-by-mukhtar-khan.jpg
Parturissa. Parturitädillä kuuluu jenkkapelistä joku kiva aamuradio, jossa aidosti pirteät juontajat heittävät hyvällä swingillä mielenkiintoista arkiaamun analyysiä lööpeistä ja muista. Ja väliin Trio Niskalaukaus-orkesterin musiikkia. Kerrankin löytyi hyvä radioasema. Juontajien tahti kiihtyy, voisi kuvitella että vaahtosuut olisivat aivan niskan takana mekastamassa. Päiväni lähtee erittäin hyvin käyntiin, sillä toimitukseen soittaa nuori nainen ja kertoo tarinan. Empaattisella miesjuontajalla on selvästikin hauskaa:

“Niin Anna-Anne sinähän olit tässä Ibizalla käymässä…kerropas nyt meille kaikille mitäs hauskaa sinulle siellä kulttuurihistoriastaan tunnetulla etruskien vanhalla paratiisisaarella oikein tapahtui.”

– No, mä olin kaverin kanssa viettämässä mun 18-vuotissynttäreitä, ja me istuttiin siinä hotellin aulassa ja meillä oli siis niinku niin tylsää, että. No siihen tuli sitten kolme brittinuorukaista, timpauljajohn, ja ne pyysi, että josko me lähdettäis viettämään aikaa heidän hotellihuoneeseensa jonkun Janen ja Shelleyn kanssa. Heillä oli joku luku- ja piehtarointipiiri alkamassa. No me siihen, että ookoo, eikai tää ilta voi enää tylsemmäks mennä. Siinä sitten istuttiin iltaa ja humalluttiin lyyrisestä runoudesta niin, että olimme kohta yhtä poikien kanssa, tai oikeastaan vaan timinjapaulin ja se john oikeestaan vaan kuvasi siinä videokamerallaan. Herkkää. Niin ja sit se tim puhu tyttöystävälleen kännykkässä koko ajan. Se oli jossain Englannissa. Se kosketti.

“No mutta bruhahaa Anna, oletkos sinä jo googlaillut interneteistä josko herkät hetkenne olisivat siellä koko maailman nähtävillä. Eiks se olis aika kiva, eiks?”

– No en mää siis ole ilennyt, enhän mä normaalisti tällasta, että vieraiden poikien kanssa ja vielä Janea ja Shellyä. Että ihan euforian piikkiin meni kyllä. Yleensä sitä ollaan vaan tyttöjen kanssa: Nuotiokitaroita, Helviä ja joskus Heidiä.

“Sen voin hyvin uskoa. Sehän minua tietenkin toimittajana hieman ihmetyttää, että jos tilanne oli sinun mielestäsi niin nolo, niin mikset vain pitänyt asiaa omana tietonasi. Että miksi sinun piti tänne radioon vielä soittaa? Miksi halusit hm…esille?”

– No ollaanpas sitä nyt niin enkeliä siellä toimituksessa. Että ihan tässä liikuttuu. No miks te sitten lähetätte tällaista tarinaa? Onpa kova kilpailu kuuntelijoista. Kansakunnan kynttilät, just joo.”

Olemme parturin kanssa samaa mieltä siitä, että kyseinen soitto oli vain toimituksen hupailua, sillä eihän tuollaista voi tapahtua kenellekään.


kuva: Mukhtar Khan, Kashmiri body builders, India.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: