jump to navigation

Suuren urheilujuhlan tuntua Monday, August 13, 2007

Posted by Sami Oinonen in überkuul.
trackback

Juteltiin tuossa kaverin kanssa tulevista keikoista. Helsingin Juhlaviikkojen Huvila-teltan unettavaa ohjelmatarjontaa kompensoi kivasti Kallion akustinen kanisteri, Kulttuuritalo, jossa esiintyy syyskuun alussa stand up-koomikkojen parhaimpia, Pablo Francisco. Paljastui, että olimme molemmat sattumalta menossa katsomaan miestä, mutta tosin eri päivinä. Pablon kuudesta keikasta näyttäisi olevan neljä jo loppuunmyytyjä tai -varattuja, tilaa on vielä torstaille ja sunnuntain päiväkeikalle.

Sitä en vielä oikein ole hahmottanut, että miten miehen maine on kiirinyt niin, että myy loppuun keikan toisensa jälkeen. Yli 7 000 on jo lunastanut lippunsa. Ja kun puhuin aiheesta vielä erään enemmän korkeakulttuuriakrobatiasta kicksejä hakevan tutun kanssa, totesi hän että “eipä sano nimi mitään, mutta pitää tutustua tuubissa.” Että olisiko YouTubella jotain osuutta asiaan? Varmasti. Eipä mahda Pablo pistää pahakseen sen markkinointipotentiaalia.

Mahtaa Pablo tosin ihmetellä, että miten voi olla mahdollista se, että jossain Ural-vuorten kupeessa olevassa provinssissa myydään lippuja kuin siimaa. Mistä niitä ihmisiä riittää? Onko heidän elämänsä niin kolkkoa ja kylmää muuten? Vai ovatko suomalaiset stand up-koomikot niin lyijykyniä, että ulkomaanihmeet menevät aina kuusinolla?

Joka tapauksessa, toivottavasti hän tykästyy meihin ikihyviksi ja kertoo tästä ihanasta Pohjolankansasta kaikille kavereilleen…myös YouTubessa.

Advertisements

Comments»

1. kervå - Tuesday, August 14, 2007

“Kallion akustinen kanisteri”

Pistitpä juuri parhaan luonnehdinnan tuosta äänien hautuumaasta.

2. Sami Oinonen - Tuesday, August 14, 2007

kiitos, on monta kertaa siellä meinanneet korvapolot hajoilla korvatulpista huolimatta, niin sinkoilevat äänet lavalta sinne tänne. Mutta ehkä tuollaisella puhekeikalla ei tule sitten mitään ongelmia. Saas nähdä.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: