jump to navigation

Tsiigaas mun nauloi ja mutterei! Monday, August 20, 2007

Posted by Sami Oinonen in tee-se-itse.
trackback

magwear-magnetic-wrist-band.jpgMagwear on kehittänyt jokaisen pahassa IKEA-kierteessä olevan kodinsisustajan avuksi näppärän apuvälineen – ranteeseen kiinnitettävän pienen magneettitarjottimen, jossa ruuvit ja mutterit pysyvät näppärästi ja ovat helposti saatavilla.

Tämä erehdyttävästi päheätä designkelloa muistuttava apuväline tulee todella tarpeeseen, sillä ainakin minulla valtaosa nikkarointiin käytetystä ajasta menee joko kiinnitysvälineiden hamuamiseen lattianraosta tai niiden väistämättömän putoamisen estämisyrityksiin.

Tähän asti minulla on ollut sellainen teinivuosien tennishelvetistä jälkeenjäänyt hikinauha, jonka olen vuorannut ulkoapäin sinitarralla ja roudariteipillä ja siihen läiskinyt kulloiseenkin projektiin tarvittavat kiinnitysvälineet kuin panosvyöhön ikään. Tämän “saminvelcro”-nauhan ainoa huono puoli on tietenkin se, että hieman joutuu aina päätään hapuilemaan turhaan, sillä näköyhteyttä ei nauhaan luonnollisestikaan ole.

Itse asiassa Magwearin magneettiapuri on niin näppärän näköinen, että sitähän voisi pitää kädessä milloin vain. Olisi aika käytännöllistä, jos voisi rikkoa ns. jään baarissa ja lähestyä mieleistänsä henkilöä sanoen, “Ai, sulla näyttäisi olevan yks’ kymppimillinen mutteri, vaihdatko pariin lankanaulaan, mulla olisi tuossa niitä ylimääräisiä…ai sulla on noita rikkojakin, vau! ….” [via]

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: