jump to navigation

Parisuhde, yö ja lakana Saturday, September 8, 2007

Posted by Sami Oinonen in design.
trackback

experimenta-couple.jpg
Parisuhdetta voi testata monella tapaa: puristelemalla hammastahnatuubia väärin, kääntelemällä alushousuja väärinpäin, olemalla läsnä, katsomalla MM-rallia, lätkää, futista ja/tai MotoGP:tä enemmän kuin on kohtuullista, keittämällä vain yhden kupin kuumaa kuparijuomaa aamustartiksi, kyseenalaistamalla viikonloppuvisiittiä anoppilassa, huudattamalla autoa tarpeettomasti liian pienellä vaihteella, olemalla vastaamatta mielitietyn tekstiviestiin alle minuutissa, kääntämällä radiokanavan Radio Helsingistä Radio Suomen humppakaruselliin, selailemalla IKEA:n kuvastoa, asentelemalla värkkejä ja mustanpuhuvaa elektroniikka kämpän nurkat ja katonrajat täyteen, kysymyllä “mihin lokeroon tämä pesuaine laitetaan”, tilaamalla jälleen uuden sisustuslehden, huokailemalla merkitsevästi autojonossa, kilkuttamalla “tarpeettomasti” lusikkaa jogurttia lautaselta kaapiessaan, häiritsemällä toista kesken jo varmasti tuhannetta esityskauttaan tahkoavan chicagolaisen teho-osaston uuvuttavan näennäisterveydenhoidollisen ihmissuhdearpapelin, laulamalla falsetissa Whitney Houstonin I Will Always Love You-biisiä, kahmimalla Hesarin parhaat palat (onko niitä?) itselleen aamiaispöydässä,…

Tai vain väittämällä, että toinen tunkee sängyssä yöllä toisen puolelle, sille mystisen pyhälle “minun puolelleni”. Portugalilaisen Experimentan ansiosta tähän jokaviikkoiseen makuhuonedraamaan tulee vihdoinkin ryhtiä. Heidän suunnittelemansa Couple-mittanauhalakana kertoo yksiselitteisesti kumpi on kummankin puoli ja kuinka monta senttimetriä toinen on toisen puolella aamulla.

Tarvitsee vain herätä aiemmin kuin sängynryöstöstä syytetty ja napsaista kuva todistusaineistoksi. Johan loppuu toisen kiemurtelut. Mutta millähän taklattaisiin noita muita “parisuhde ruuvipenkissä, elämässä kupruja”-haasteita?

[experimenta via swissmiss]

Advertisements

Comments»

1. Kata - Sunday, September 9, 2007

Kiitän! Tämä vinkki tuli todella tarpeeseen!

2. Sami Oinonen - Sunday, September 9, 2007

Ole hyvä, itsehän tuollaiset lakanat voisi tehdä hyvinkin. Laittaisin keskelle vielä viivan ja ehkä kehojen ääriviivatkin molempien puolille. Näin tästä yöllisestä kulunvalvontajärjestelmästä tulisi tarkkaakin tarkempi. Ja ehkä sitten vielä kamera kattoon räpsimään kuvia kerran minuutissa. Aamu alkaisikin aina mukavissa merkeissä yöllisen vaeltelutallenteiden katsomisella.

3. Zepander - Sunday, September 9, 2007

Jos em. litania tuppaa ahistamaan, minä täältä Vaihtoehtolasta Päivää huomauttaisin, että parisuhde ei tosiaankaan ole siis laissa määrätty ja pakollinen elämäntapa, vaan ihminen voi ihan itse valita myös toisin. Voi lukea Hesarinsa rauhassa ja kilkuttaa Ikea-kuppiaan niin perkeleesti ku ikinä huvittaa. Ja nukkua parisängyssä asennossa X (mikä onkin muutens aika kivaa 🙂

4. Sami Oinonen - Sunday, September 9, 2007

Zepander: Totta. Mutta tuo listahan oli täysin kuvitteellinen ja yritin pusertaa siihen jotain mitä olen kuullut ihmisten valittelevan. ja milloin IKEA on ruvennut tekemään kuppeja? Eikö mikään ole enää pyhää?

5. iisi - Sunday, September 9, 2007

Moottorisaha on mittanauhaa tehokkaampi: sänky pitkittäin kahtia.

6. Leena - Sunday, September 9, 2007

Min en taas sellaisesta parisuhteesta piittaisi jossa ei voisi vapaasti kiemurtaa toisen puolelle ja kylkeen tai kankkuun kiinni!

Tämähän on aivan pöyristyttävä ajatus tämä tämmöinen lakana.

🙂

7. Sami Oinonen - Monday, September 10, 2007

iisi: moottorisaha on lopullisen teon väline, sen jälkeen ei kellään ole enää hauskaa kun sängystä on tullut kapea kiulu

Leena: Olet selvästikin hieman radikalisoitunut parisuhdeajattelija. Tuo lakanahan on mahtava!

8. sannika - Monday, September 10, 2007

Mutta mikä valta sillä joka laittaa lakanat sänkyyn! Pakkoko se 0-viiva on ihan keskelle laittaa… Tässä esimerkkikuvassakin oli toisella sentti enemmän tilaa! 😉

9. Sami Oinonen - Monday, September 10, 2007

sannika: No mutta tämähän meni aivan mahdottomaksi säätämiseksi. Ehdotankin, että katosta laskeutuu tarpeen tullen sellainen lasinen seinä tuohon väliin. Siinäpähän toinen pyörii kropan vaikka karrelle, kun ei toisen puolelle pääse vaikka näköyhteys onkin.

10. janiina - Tuesday, September 11, 2007

Erinomainen idea vaikka häälahjaksi.

11. Sami Oinonen - Tuesday, September 11, 2007

janiina: totta, tuo alkuperäinen idea kaikkine kommenttiketjussa olevine muunnelmineen on kerrassaan mahtava häälahjaidea.

Tuttu pariskunta on kohta menossa naimisiin, tekisin tuollaiset lakanat lahjaksi jos kangaspainanta olisi hallussa

12. Toivon äiti - Tuesday, September 11, 2007

Kiitos ideasta! Mä tuunaan meille tällaisen lakanan, ihan vaan vinkiksi miehelle 🙂
Tätä mitoitusta voi kyllä meillä käyttää vain hetken, sillä kohta keskellä nukkuu pieni imeväinen (ja sillä verukkeella saan taatusti isomman palan sängystä) Kätevää, vai mitä?

13. Sami Oinonen - Tuesday, September 11, 2007

Toivon äiti: Totta, imeväinen+äiti vievät vähintään 3/4 sängystä. Tahtomattaan tai tahtoen.

Nimimerkki “Sängystä yhden jos toisenkin kerran tippunut”

14. Toivon äiti - Thursday, September 13, 2007

Sami: etkö koskaan oppinut nukkumaan selällään toinen jalka valmiiksi lattialla tukena? Aamuisin on kuulemma vaan vähän jäykkä olo, mutta ei kuulemma pääse putoamaan. Näin nukkuen sänky jää sopivan tilavaksi.

15. Sami Oinonen - Thursday, September 13, 2007

Toivon äiti: Olen koettanut sitä, mutta minulla ainakin aamulla koski selkään vietävästi. Ehkä olisi parempi suoraan siirtyä lattialle.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: