jump to navigation

Karaoken juhlaa Friday, February 15, 2008

Posted by Sami Oinonen in design.
trackback

ring-mic.jpg
Maanmainion tee-se-itse-miesten ja -naisten kauppapaikan, Etsyn, sivuilta löytyy aina jotain mielenkiintoista. Kädentaidon juhlaa.

Taiwanilainen nimimerkki “AnalogueAesthetics” on luonut sormuksen, joka sen lisäksi, että on erittäin kelpo teollismetallihenkinen luomus, toimii myös mikrofonina.

Tämä sormus on taivaanlahja meille kaikille karaokekansan edustajille, jotka etsimme pienintäkin tekosyytä kajauttaa ilmoille originaaleja lehtevämmät versiomme kasaridiskon kultaisista helmistä. Piuha vain kiinni tietsikkaan ja perhejuhliin instantkaraoketunnelmaa.

Konsepti toimisi hieman muunneltuna myös vaikkapa ostoskeskuksissa, noissa hektisen aikamme kyynärpolkan lauantaitansseissa. Oma langaton sormusmikrofoni vain matkaan, kolikko tulevaisuuden ostarin karaokejärjestelmään, ja laulellen läpi lauantaiostosten huuman.

Samalla ostoskeskusten kasvoton äänimassa saisi hieman inhimillisempää otetta, kun sadat ostoskärryjen ja -listojen muuten kyykyttämät kanssaihmiset trallattelisivat vastaan laulumielin.

 [Etsy, ks. myös Space Invaders-kaulahuivi]

Advertisements

Comments»

1. Polga - Friday, February 22, 2008

Hmph, kyllä tuo voittaisi ne kamalat kuulutukset, jotka hukkuvat yleiseen älämölöön. Ajattele, kun joku kiekaisisi vaikkapa Rentun ruusun oikein viimeisen päälle väristyksineen kaikkineen =E

2. Sami Oinonen - Tuesday, February 26, 2008

aivan, ja kassalla alennusta parhaimmalle.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: