jump to navigation

Joulu lähestyy, oletko valmis Thursday, January 4, 2007

Posted by Sami Oinonen in brändit.
trackback

philips-lahjat-2.jpgPhilips on näköjään startannut joulukampanjansa hieman etukenossa. On tietysti parempi aloittaa ennen kilpailijoita, mutta tuskin tässä on edellisestä lahjabakkanaalistakaan vielä selvitty. Philipsin webbisaitilla on kiva lahjavinkkipalvelu, joka suosittelee läheisen henkilön ja hänen ikänsä perusteella oikeita lahjoja.

Ei liene yllätys että aviovaimolle suositellaan 160gb:n kovalevy/DVD-tallenninta DVDR726OH, SmartTouch-CL-parranajokonetta HQ9190/00 ja VOIP4331 MS Messenger DECT-puhelinta. Epäilemättä kaikki osuvia lahjoja. Jos siis haluaisin ostaa niitä naiselle toivoen, että hän ei juurikaan niitä jostain mystisestä syystä käyttäisi ja siten luovuttaisi niiden käyttöoikeuden minulle.

Paras lahjavinkki on kuitenkin Satinelle Ice-epilaattori, HP6492/00. Mutta mikä laite se sellainen on, joka näyttää kyklooppisilmäisen parranajokoneen ja vaihdekepin vaalenapunaiselta yhdistelmältä? Tuotteen kuvauskaan ei juuri auta, mutta herättää mielenkiintoni.

Irrotettavan, vartaloa myötäilevän jäähdytyselementin ja aktiivisen hierontajärjestelmän ansiosta epilointi on lähes kivutonta. Hypoallergeeninen ajopää on ihoystävällinen

Taidan haluta tuollaisen, sillä jos joku tuote tottelee nimeä “Epilaattori” niin sen täytyy olla hyvä. “Jäähdytyselementti” ja “hypoallergeeninen ajopää” kolahtivat myös. Ainoa mikä särähtää korvaan on tuo “lähes kivutonta”. Eikös tainnutusaseen pidä koskea simona?

Comments»

1. mitvit - Thursday, January 4, 2007

Joskus ammoin jossain juhlissa annoin yllytettynä luvan ajaa kainalokarvani pois epilaattorilla. Minun argumenttini oli silloin “jos joku tuote tottelee nimeä “Epilaattori”, ei se voi kovin paljon sattua”.

Se oli elämäni suurin virhe, enkä ole siitä vieläkään täysin toipunut. Siinä ei paljon jäähdytyselementti jeesaa, kun laite rouhii karvat yksitellen juurineen irti, kusee kintuille ja nauraa matkalla pankkiin.

2. helanes - Thursday, January 4, 2007

Tuskin epilaattorilla muualla voi epiloida kuin Epilässä.

3. Sami Oinonen - Thursday, January 4, 2007

mitvit: ehkä tuotetta pitisi hieman innovoida. jos siihen saisi sellaisen kylmägeelin syötön, niin sehän lamauttaisi ihon ennen karvojen terminointia.

sitä en kyllä ymmärrä, miksei tuote voi olla aivan rehellisesti nimeltään “Säärikarvaattori”, mitä sitä turhaan arkista toimenpidettä kaunistelemaan. Onhan partakonekin “partakone” eikä mikään “Ihokarvaeskalaattori”

4. PA - Thursday, January 4, 2007

Tsihihii, se sano partakone.

5. Angela - Thursday, January 4, 2007

Toivottavasti epislaattorit ovat kehittyneet sitten viimeisen kokeilu…minäkään en ole toipunut, tuskin toivunkaan, ikinä!

En ymmärrä sitäkään miksi esim. ihmisen säärikarvoitus ei ole hilliintynyt tässä pitkässä kehitysjuoksussa?? Tarkoitan siis koko ihmiskuntaa, en omia somia säärikarvojani. Ja itsehän aloititte tämän keskustelun…

6. Sami Oinonen - Thursday, January 4, 2007

angela: vielä tänään aamulla en tiennyt mitä epilaattori tarkoittaa, nyt tiedän. Mutta onko se tehnyt minusta paremman ihmisen? Epäilen, ettei. Tässä esimerkissä tieto lisää konkreettisesti tuskaa.

ja mitä evoluutioon tulee, niin pitkässä juoksussa (jes, taas pääsin sanomaan tuon), säärikarvat tulevat kaikkoamaan jos ja vain jos säärisukat, sukkahousut, välihousut ja villahousut tulevat yleistymään räjähdysmäisesti maapallon keskilämpötilan noustessa samanaikaisesti. Jälkimmäinen on jo hyvällä mallilla, mutta säärisukka jne. villitykseen tarvittaisiin jotain kunnon 70-lukulaista retrobuumia varmaankin.

7. Angela - Thursday, January 4, 2007

Niih, totta turiset kuomaseni, tulisi nk. Välihousuaika tämän nk. Uuden ajan jälkeen. Hurraa.

Villahousut on/ovat (kumpi) kerran pelastaneet, mutta siitä ei voi julkisesti kommentoida tarkemmin. Villahousupelastus!

8. helanes - Thursday, January 4, 2007

No nih, Epilä on muuten Tampereella.

9. kervå - Friday, January 5, 2007

Leipäkoneesta tulee leipää ja partakoneesta partaa. Tämä vaan PA:lle vinkiksi, jos hän joskus parran haluaisi 🙂

10. Sami Oinonen - Friday, January 5, 2007

angela: niin, mutta kyllä trendi näyttää olevan enemmän shortsien suuntaan, kelien puolesta

helanes: että Tampereella, muuta en olis odottanutkaan

kervå: niin, ja ei sitten kannata ostaa pinkkiä partakonetta, ellei nyt välttämättä halua karamellimieheltä näyttää

11. Mari Koo - Saturday, January 6, 2007

Siis minullahan on tuollainen Philipsin jäähdytyselementillä varustettu epilaattori. Tosin pakko myöntää, että se pakastettu kalikka ei ole niin kovin oleellinen osa, ehkä se pikkuisen kipua vähentää, mutta karaistuneet sääreni kestävät kyllä epiloinnin ilman lisävarustetta.

Eli siis tervetuloa vaan tutustumaan tuotteeseen luokseni!

12. Sami Oinonen - Saturday, January 6, 2007

Mari Koo: Voi ei, en olisi halunnut välttämättä tietää noita karvaisia yksityiskohtia. Kiitos kuitenkin kutsusta, ehkä kannattaisi järjestää vaikka jotkut “Säärikarvojen ajeluhipat” . Ohjelmassa kestotestiä ja vertailua, yleistä epilaattorien tyhjäkäyntien vertailua ja kokoontumisajot.

13. Mari Koo - Saturday, January 6, 2007

Tuollainen kokoontuminen olisi varmasti tarpeen esimerkiksi kesän koittaessa. Tosin haluaisin huomauttaa, että “epilointi” on vain yksi säärikarvojen poiston monista mahdollisuuksista. Sami, sulla on vielä paljon yksityiskohtia tietämättä!

14. Sami Oinonen - Saturday, January 6, 2007

Itse poistaisin karvat kyllä jollain sytkärin ja suihkeen palavalla yhdistelmällä – kivutonta, nopeaa ja elämänhajuista!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: